Mehmet Agar Sedat Peker - Sedat Peker'den ikinci video... Mehmet Ağar'a çok ağır ... / Kızcağız jandarmaya gidiyor, tolga ağar bana tecavüz etti diye.

Mehmet Agar Sedat Peker - Sedat Peker'den ikinci video... Mehmet Ağar'a çok ağır ... / Kızcağız jandarmaya gidiyor, tolga ağar bana tecavüz etti diye.. Mehmet ağar ameliyat oldu haberi medya kuruluşlarından önce sedat peker tarafından duyruldu. Ağar, korkacak hiçbir şeyim yok, devlet beni istediği zaman araştırır dedi. Eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar, organize suç örgütü lideri sedat peker'in kendisi ve akp milletvekili olan oğlu tolga ağar hakkındaki iddialara ilişkin olarak, i̇nsan yaptığından korkar, yapmadığından değil. Eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve oğlu akp elazığ milletvekili tolga ağar ile ilgili iddiaları, serhat albayrak ile ilgili sözleri gündemi meşgul ederken, cumhurbaşkanı erdoğan'ın eşi emine erdoğan'a küfür edilmesiyle ilgili. Sedat peker, 'her günahın bir intikam meleği olur' başlığıyla yayınladığı 5.

Videoda, daha önce gündeme getirdiği. Sedat peker, mehmet ağar ve oğlu tolga ağar'ın kırgızistanlı gazeteci yeldana kahraman'ın ölümünde payı olduğu iddiasını, altınbaşların emniyete talimat verdiği iddiasını, tolga ağar'ın uyuşturucu kullanıp nusret gökçe'yi tehdit ettiğini iddiasını gündeme getirdi. Yurt dışında bulunan organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videolarda hedef aldığı mehmet ağar, yalıkavak marina iddialarına ilişkin konuştu. Peker'in masasında bu kez 'hayırsız peygamber bob dylan' kitabı vardı. Peker operasyonun arkasında mehmet ağar ve pelikancıların olduğunu söyledi.

Mehmet Ağar'ın oğlu AKP'li vekil Tolga Ağar'dan, Sedat ...
Mehmet Ağar'ın oğlu AKP'li vekil Tolga Ağar'dan, Sedat ... from www.krttv.com.tr
Benim çok şükür korkacak hiçbir şeyim yok dedi. Eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar, organize suç örgütü lideri sedat peker'in kendisi ve akp milletvekili olan oğlu tolga ağar hakkındaki iddialara ilişkin olarak, i̇nsan yaptığından korkar, yapmadığından değil. Mehmet ağar'a ilişkin iddialarını sürdüren peker. Sedat peker, 'her günahın bir intikam meleği olur' başlığıyla yayınladığı 5. Söz konusu videoda, mehmet ağar'ın oğlu tolga ağar'ın emir sarıgül'ün beykoz konakları'ndaki evinde iş insanı nusret gökçe ile yaşandığını iddia ettiği kendisine yönelik operasyonların ardından çektiği videolarla ses getiren firari suç örgütü lideri sedat peker, bu listeye bir yeni video daha ekledi. Peker, mehmet ağar ve pelikancıların gerçek yüzü (ödeşmek adettendir) ifadelerini kullanarak bazı iddialarda bulundu. Uzun süredir yurtdışında bulunan sedat peker, lideri olduğu belirtilen organize suç örgütü iddiasıyla i̇stanbul merkezli 5 ilde 121 adrese yapılan operasyonlar ve gözaltılar hakkında açıklama yaptı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, 7'nci videosunda çok çarpıcı iddialarda bulundu.

Sedat peker, mehmet ağar ve oğlu tolga ağar'ın kırgızistanlı gazeteci yeldana kahraman'ın ölümünde payı olduğu iddiasını, altınbaşların emniyete talimat verdiği iddiasını, tolga ağar'ın uyuşturucu kullanıp nusret gökçe'yi tehdit ettiğini iddiasını gündeme getirdi.

Sedat peker, mehmet ağar ve oğlu tolga ağar'ın kırgızistanlı gazeteci yeldana kahraman'ın ölümünde payı olduğu iddiasını, altınbaşların emniyete talimat verdiği iddiasını, tolga ağar'ın uyuşturucu kullanıp nusret gökçe'yi tehdit ettiğini iddiasını gündeme getirdi. Ben aklımı tatile yolladım, aslanın inine giriyorsan parçalanmayı göze alacaksın. #mehmetağar #sedatpeker #erdoğangazeteci fatih akalan, son günlerin gündemden hiç düşmeyen sedat peker ve mehmetağar savaşına dair gerçekleri açıklıyor. Ağar, 'mübariz gurbanoğlu'nu tutuklatıp marinaya çöktü' iddiası için ne dedi? Sedat peker, mehmet ağar'ın yanı sıra, pelikancılar olarak bilinen eskiden ak parti çevresinde odaklanmış ve ahmet davutoğlu'nun partiye ve devlete hakim olması için özellikle medya içinde örgütlenen grubun, bir süredir faal olmadığı algısına karşın, kendi operasyonunda taşeron olarak. Mehmet ağar 'dan sedat peker tarafından hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili açıklamalar yanıt geldi. + eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar, organize suç örgütü lideri sedat peker'in kendisi ve akp milletvekili olan oğlu tolga ağar hakkındaki iddialara ilişkin olarak, devlet hizmetinden ayrılalı 25 yıl, siyaseti bırakalı da 15 yıl oldu. Kamuoyunda organize suç örgütü lideri olarak tanınan sedat peker çok tartışılan video serisine 6. Organize örgüt lideri sedat peker, kendisinin de aralarında olduğu 63 şüpheliye yönelik 'organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak' suçlamasıyla 5 ilde 121 adrese. Özellikle bayan polis getirmediler, beni küçültmek istediler. Suç örgütü lideri sedat peker paylaştığı bir videoda kendisine ve ailesine yönelik operasyonlara tepki göstererek, şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu mehmet ağar ve pelikancılardır diye konuştu. Geçmişte emniyet genel müdürlüğü, i̇çişleri bakanlığı ve dyp genel başkanlığı yapan ağar dokunulmazlığı olmadığını, devletin gerekirse kendisi ile ilgili araştırma yapabileceğini söyledi. Eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve oğlu akp elazığ milletvekili tolga ağar ile ilgili iddiaları, serhat albayrak ile ilgili sözleri gündemi meşgul ederken, cumhurbaşkanı erdoğan'ın eşi emine erdoğan'a küfür edilmesiyle ilgili.

Suç örgütü lideri sedat peker paylaştığı bir videoda kendisine ve ailesine yönelik operasyonlara tepki göstererek, şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu mehmet ağar ve pelikancılardır diye konuştu. Peker, mehmet ağar ve oğlu tolga ağar'ın kırgızistanlı gazeteci yeldana kahraman'ın ölümünde payı olduğu iddiasını, altınbaşların emniyete organize suç örgütü kurmakla suçlanan ve yurtdışında olan sedat peker, geçtiğimiz günlerde bir video yayımlayarak iktidara, mehmet ağar'a ve pelikancılarla. #mehmetağar #sedatpeker #erdoğangazeteci fatih akalan, son günlerin gündemden hiç düşmeyen sedat peker ve mehmetağar savaşına dair gerçekleri açıklıyor. Mehmet ağar'a ilişkin iddialarını sürdüren peker. Sedat peker, üçüncü videosunda bir milletvekilinin isteğiyle cumhurbaşkanı erdoğan'ın eşine hakaret eden eski bir milletvekilini karakolda nasıl dövdürttüğünü, mehmet ağar'ın devlet kayıtlarında polis katili olarak görünen bir mafya liderini türkiye'ye getirtip kokain ticareti için kullanmak istediğini.

Sedat Peker: Mehmet Ağar kendi geçmişini temizlemek için ...
Sedat Peker: Mehmet Ağar kendi geçmişini temizlemek için ... from www.gercekgundem.com
Eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve oğlu akp elazığ milletvekili tolga ağar ile ilgili iddiaları, serhat albayrak ile ilgili sözleri gündemi meşgul ederken, cumhurbaşkanı erdoğan'ın eşi emine erdoğan'a küfür edilmesiyle ilgili. Son günlerin tartışılan ismi mehmet ağar, sözcü gazetesinden saygı öztürk'e konuştu. Son günlerde sedat peker'in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Kızcağız jandarmaya gidiyor, tolga ağar bana tecavüz etti diye. Videoda, mehmet ve tolga ağar'a ilişkin baz istasyonu kayıtlarına bakılması çağrısı yaptı. Peker, mehmet ağar ve oğlu tolga ağar'ın kırgızistanlı gazeteci yeldana kahraman'ın ölümünde payı olduğu iddiasını, altınbaşların emniyete organize suç örgütü kurmakla suçlanan ve yurtdışında olan sedat peker, geçtiğimiz günlerde bir video yayımlayarak iktidara, mehmet ağar'a ve pelikancılarla. Sedat peker in tehditle yalıkavak marina'yı aldığını iddia ettiği mehmet ağar ilk kez konuştu. Peker'in iddialarıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan akp elazığ milletvekili tolga ağar, konunun adli makamlarca soruşturulduğunu ve hukuki sürecin tamamlandığını savundu, şu.

#mehmetağar, #cevherigüven, #sedatpekermehmet ağar, korkut eken ve engin alan'ın yani devletin üç kilit kurumunun üç derin isminin çektirdiği fotoğraf.

Beni tanıyamamış olmanız benim değil, bu organizasyonu yönlendiren mehmet ağar ve pelikancıların ayıbıdır. Peker operasyonun arkasında mehmet ağar ve pelikancıların olduğunu söyledi. Tolga ağar'ın bir kız arkadaşı var kırgız ya da kazak uyruklu. Benim çok şükür korkacak hiçbir şeyim yok dedi. Sedat peker, üçüncü videosunda bir milletvekilinin isteğiyle cumhurbaşkanı erdoğan'ın eşine hakaret eden eski bir milletvekilini karakolda nasıl dövdürttüğünü, mehmet ağar'ın devlet kayıtlarında polis katili olarak görünen bir mafya liderini türkiye'ye getirtip kokain ticareti için kullanmak istediğini. Suç örgütü lideri sedat peker paylaştığı bir videoda kendisine ve ailesine yönelik operasyonlara tepki göstererek, şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu mehmet ağar ve pelikancılardır diye konuştu. İçişleri eski bakanı mehmet ağar, organize suç örgütü lideri sedat peker'in kendisi ve akp milletvekili olan oğlu tolga ağar hakkındaki iddialara ilişkin olarak sözcü gazetesi yazarı saygı öztürk'e konuştu. Geçmişte emniyet genel müdürlüğü, i̇çişleri bakanlığı ve dyp genel başkanlığı yapan ağar dokunulmazlığı olmadığını, devletin gerekirse kendisi ile ilgili araştırma yapabileceğini söyledi. Videoda, mehmet ve tolga ağar'a ilişkin baz istasyonu kayıtlarına bakılması çağrısı yaptı. Mehmet ağar sedat peker'in kendisiyle ilgili iddiaları hakkında konuştu. Sedat peker, mehmet ağar ve pelikancıların gerçek yüzü ismiyle yayınladığı ikinci videoda yaptığı açıklamalarda eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve kendisi hakkında yapılan operasyon sonrasında ikinci video yayınlayan sedat peker, bu operasyonun şifreleri var. Eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve oğlu akp elazığ milletvekili tolga ağar ile ilgili iddiaları, serhat albayrak ile ilgili sözleri gündemi meşgul ederken, cumhurbaşkanı erdoğan'ın eşi emine erdoğan'a küfür edilmesiyle ilgili. Özellikle bayan polis getirmediler, beni küçültmek istediler.

#mehmetağar, #cevherigüven, #sedatpekermehmet ağar, korkut eken ve engin alan'ın yani devletin üç kilit kurumunun üç derin isminin çektirdiği fotoğraf. Son günlerin tartışılan ismi mehmet ağar, sözcü gazetesinden saygı öztürk'e konuştu. Peker'in masasında bu kez 'hayırsız peygamber bob dylan' kitabı vardı. Mehmet ağar sedat peker'in kendisiyle ilgili iddiaları hakkında konuştu. Mehmet ağar 'dan sedat peker tarafından hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili açıklamalar yanıt geldi.

Sedat Peker on Twitter: "TEK FOTOĞRAFLA ESKİ TÜRKİYE'NİN ...
Sedat Peker on Twitter: "TEK FOTOĞRAFLA ESKİ TÜRKİYE'NİN ... from pbs.twimg.com
Mehmet ağar'ın derin devletin başı olduğunu öne süren peker, ben bunların göbeğinde, içinde yaşadım gençliğimin ilk yıllarından beri. Sedat peker, bu operasyonun şifreleri var. Son günlerin tartışılan ismi mehmet ağar, sözcü gazetesinden saygı öztürk'e konuştu. Geçmişte emniyet genel müdürlüğü, i̇çişleri bakanlığı ve dyp genel başkanlığı yapan ağar dokunulmazlığı olmadığını, devletin gerekirse kendisi ile ilgili araştırma yapabileceğini söyledi. Eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve oğlu akp elazığ milletvekili tolga ağar ile ilgili iddiaları, serhat albayrak ile ilgili sözleri gündemi meşgul ederken, cumhurbaşkanı erdoğan'ın eşi emine erdoğan'a küfür edilmesiyle ilgili. Sedat peker, eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar'ın oğlu akp'li vekil tolga ağar için ise dikkat çekici iddialar kullandı. Sözcü gazetesi yazarı uğur dündar, organize suç örgütü lideri sedat peker'in mehmet ağar'a yönelik iddialarında da geçen 'kürt iş adamları'nı ve susurluk sürecini yazdı. Videoda, mehmet ve tolga ağar'a ilişkin baz istasyonu kayıtlarına bakılması çağrısı yaptı.

Son günlerde sedat peker'in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Sedat peker'in kendisiyle ilgili açıklamalarını soran öztürk'e ağar şöyle yanıt verdi Ağar, korkacak hiçbir şeyim yok, devlet beni istediği zaman araştırır dedi. Sedat peker in tehditle yalıkavak marina'yı aldığını iddia ettiği mehmet ağar ilk kez konuştu. İçişleri eski bakanı mehmet ağar, organize suç örgütü lideri sedat peker'in kendisi ve akp milletvekili olan oğlu tolga ağar hakkındaki iddialara ilişkin olarak mehmet ağar, kaymakamken baba mesleği olan polisliğe geçti. Uzun süredir yurtdışında bulunan sedat peker, lideri olduğu belirtilen organize suç örgütü iddiasıyla i̇stanbul merkezli 5 ilde 121 adrese yapılan operasyonlar ve gözaltılar hakkında açıklama yaptı. Geçmişte emniyet genel müdürlüğü, i̇çişleri bakanlığı ve dyp genel başkanlığı yapan ağar dokunulmazlığı olmadığını, devletin gerekirse kendisi ile ilgili araştırma yapabileceğini söyledi. Sedat peker, üçüncü videosunda bir milletvekilinin isteğiyle cumhurbaşkanı erdoğan'ın eşine hakaret eden eski bir milletvekilini karakolda nasıl dövdürttüğünü, mehmet ağar'ın devlet kayıtlarında polis katili olarak görünen bir mafya liderini türkiye'ye getirtip kokain ticareti için kullanmak istediğini. Sedat peker, mehmet ağar'a şok suçlamalar yöneltirken, operasyonun arkasında mehmet ağar ve pelikancılar grubunun olduğunu söyledi. Sedat peker'in uyuşturucu kaçakçılığı başta olmak üzere birçok suçlama yönelttiği eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar'dan o iddialara cevap geldi. Sözcü gazetesi yazarı uğur dündar, organize suç örgütü lideri sedat peker'in mehmet ağar'a yönelik iddialarında da geçen 'kürt iş adamları'nı ve susurluk sürecini yazdı. Sedat peker, eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar'ın oğlu akp'li vekil tolga ağar için ise dikkat çekici iddialar kullandı. Beni tanıyamamış olmanız benim değil, bu organizasyonu yönlendiren mehmet ağar ve pelikancıların ayıbıdır. Sedat peker, bu operasyonun şifreleri var.

İstanbul ve ankara emniyet müdürlüğü yaptı mehmet agar. Uzun süredir yurtdışında bulunan sedat peker, lideri olduğu belirtilen organize suç örgütü iddiasıyla i̇stanbul merkezli 5 ilde 121 adrese yapılan operasyonlar ve gözaltılar hakkında açıklama yaptı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook